Відкритий освітній проект Їстівна хімія
Освітній проект складається з серії заходів, що проходять у форматі MeetUp, для учнів середніх, старших класів середніх навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів. Проект «Їстівна хімія» відкритий для співпраці для однодумців. Формат заходів: MeetUp – це поєднання справжніх лабораторних робіт і дуже цікавих лекцій. Шкільні предмети, яким відповідає захід: хімія і біологія. Вік аудиторії: від 7 до 99+ років. Середня тривалість заходу: 150 хвилин. Організатор: Кафедра органічного синтезу і нанотехнологій НТУ “ХПІ”. Освітня програма: Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів (Спеціальність: 161 – Хімічні технології та інженерія). Координатор проекту: Петров Сергій, к.т.н. (Ph.D), доцент кафедри органічного синтезу і нанотехнологій НТУ «ХПІ», +380 (63) 471-27-05, petrowsa@gmail.com, www.facebook.com/petrowsa Команда проекту: Кричковська Лідія – професор, д.б.н., завідувач кафедри органічного синтезу та нанотехнологій НТУ “ХПІ” Петров Сергій – к.т.н. (Ph.D), доцент кафедри органічного синтезу і нанотехнологій Белінська Анна – к.т.н. (Ph.D), доцент кафедри органічного синтезу і нанотехнологій Анан’єва Валерія – к.т.н. (Ph.D), старший викладач кафедри органічного синтезу і нанотехнологій Костенко Рая – студент Василейко Марина – студент Голобородько Дарина – студент Гайдідей Ірина – студент Ружинськая Катерина – студент Як взяти участь у цих MeetUp? Для учбових закладів та інші організації: оберіть захід в якому ви хочете взяти участь та за попередньою домовленістю узгодьте дату та час його проведення. Зверніться до координатору проекту. Для приватних осіб: слідкуйте за новинами про події та реєструйтеся на них на сайті ХПІ Більше інформації про проект за посиланням - http://events.kpi.kharkov.ua/portfolio/proekt-istivna-khimiia/Оцініть новину: