Меню сайту
Форма входу
Архів записів
Лічильник
Статистика

Лесеві історії. Експериментуй і дізнавайся

Знаєте, як заховати туман у склянці? А як перетворити яйце на гу­мовий м’ячик? Для цього не обов’язково бути чарівником. Достатньо кілька інгредієнтів, які можна знайти на кухні, знати пра­вила безпеки, а ще бути відкритими до світу та допитливими, як Лесик — герой цієї книжки. Він проводить цікаві хімічні експерименти зі своїми старшими братом і сестрою, і вони разом відкривають безліч нового про атоми, молекули, протони, кристали і про те, чому лід може бути гарячим.

Отож, якщо хочете дізнатися, з чого складається наш Всесвіт, і го­то­ві стати справжніми науковцями, гайда читати захопливі Лесеві історії. Експериментуйте і дізнавайтеся!

Відгуки з сайту "Видавництво Старого Лева"

Вікторія Полонська

Супер книга, дуже цікаві експерименти для дітей та дорослих. Це мастхєв для батьків, які заохочують дітей до знань. У школі вкрай рідко проводять такі дослідження, але якби їх було більше, діти прагнули навчатися науці, та ставати дослідниками. Більше таких книг потрібно для всесторонного розвитку дітлахів.

Анонім

Книга дуже цікава. Синові сподобалася, при умові, що він не дуже захоплюється книгами. Я вчитель хімії і ми разом робимо експерименти, які є доступними на кожній кухні. Крім експериментів у ній у цякмвій та доступній формі описано про атоми, протони і нейтрони, електрони та орбіталі, молекули, назви хімічних речовин тощо. Враження лише позитивні.

Джерело: starylev.com.ua

Читання зі Старим Левом

Юлія Смаль «Лесеві історії. Експериментуй і дізнавайся»

Відгуки з сайту "Панама"

Тетяна

Покупала на подарок ребенку 8 лет. Сама полистала книжечку, почитала несколько страничек и мне все понравилось. Очень интересная и познавательная!

Чільна ілюстрація - Наталі Олійник.

Джерело: panama.ua