Конференція «Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки»
7–9 жовтня 2020 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться Міжнародна науково-технічна конференція «Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали» (FCFPAP-2020). Вона має за мету обмін досвідом між науковцями та виробниками харчових продуктів України й зарубіжжя в галузях: харчової хімії; виробництва харчових продуктів та застосування харчових добавок; пакувальних матеріалів у виробництві продуктів харчування, а також передбачає встановлення між ними зв’язків та розвиток співпраці. Співорганізаторами заходу є провідні навчальні та наукові установи України: Національний університет «Львівська політехніка», Національний університет харчових технологій та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України. Секції конференції Харчова хімія та хімія харчових добавок Сучасні методи виготовлення харчових продуктів та аналіз якості харчів Сучасні методи виробництва пакувальних матеріалів для харчової промисловості Крайній термін подання тез доповідей та заявок – 5 вересня 2020 року.Докладніше: Сайт конференції FCFPAP-2020
Джерело: lpnu.ua
Оцініть новину: